MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2017-2018 mokslo metų foto galerija / ŽAISLIUKŲ GAMYBA JONAVOS KRAŠTO MUZIEJUJE

2-3 klasių mokinukai, kurie lanko logopedines pratybas, teigiamų emocijų sėmėsi ir smulkiosios motorikos pratimus atliko Jonavos krašto muziejuje. Vaikai apžiūrėjo muziejaus eksponatus: margučius, šiaudinius sodus, pintus krepšelius bei karpinius. Taip pat buvo supažindinti su prie Jonavos gyvenusia liaudies meistre S. Samulevičiene, kuri siūdavo kailinius žaisliukus – pūkuotukus. Juos dovanodama svečiams - skleisdavo gėrį. Tad ir mokiniams buvo pasiūlyta iš muziejaus parsinešti gerą nuotaiką ir namų jaukumą skleidžiantį šlamutį. Mokiniai modeliavo, kirpo, siuvo... ir sukūrė pačius nuostabiausius žaisliukus, kuriems sugalvoję vardus parsivežė namo. 
Už pagalbą mokiniai dėkingi specialiajai pedagogei Sonatai Paliukienei ir muziejaus darbuotojoms. Jos pamokė į adatą įsiverti siūlą, padarė pirmąsias siūles bei atidžiai stebėjo, ar darbas vyksta saugiai. Specialioji pedagogė, logopedė 	Ligita Kazlauskienė.
2-3 klasių mokinukai, kurie lanko logopedines pratybas, teigiamų emocijų sėmėsi ir smulkiosios motorikos pratimus atliko Jonavos krašto muziejuje. Vaikai apžiūrėjo muziejaus eksponatus: margučius, šiaudinius sodus, pintus krepšelius bei karpinius. Taip pat buvo supažindinti su prie Jonavos gyvenusia liaudies meistre S. Samulevičiene, kuri siūdavo kailinius žaisliukus – pūkuotukus. Juos dovanodama svečiams - skleisdavo gėrį. Tad ir mokiniams buvo pasiūlyta iš muziejaus parsinešti gerą nuotaiką ir namų jaukumą skleidžiantį šlamutį. Mokiniai modeliavo, kirpo, siuvo... ir sukūrė pačius nuostabiausius žaisliukus, kuriems sugalvoję vardus parsivežė namo. Už pagalbą mokiniai dėkingi specialiajai pedagogei Sonatai Paliukienei ir muziejaus darbuotojoms. Jos pamokė į adatą įsiverti siūlą, padarė pirmąsias siūles bei atidžiai stebėjo, ar darbas vyksta saugiai. Specialioji pedagogė, logopedė Ligita Kazlauskienė.